nora.lukacsi@ozoana.hu

+30 645 9332

Lukácsi Nóra vagyok. Akár középiskolai tanárként, akár jógaoktatóként tevékenykedtem,mindig fontos volt nekem, hogy a velem dolgozó emberek jobban megismerjék önmagukat, s ki tudják bontani a bennük rejlő képességeket.

Az elmúlt öt évben azonban jógaoktatóként nagyon elbizonytalanodtam: ebben az egyik napról a másikra ugrásszerűen fejlődő technikai civilizációban a rengeteget ülő és álló, folyton kütyükkel játszó emberre valóban jótékonyan hat a más életkörülmények között született lenyűgöző önismereti út,azaz a jóga? Nagyon sok továbbképzésen kerestem a választ. Végül a jóga ősi tudásában mélyen gyökerező,ugyanakkor a legmodernebb kutatásokkal fuzionáló módszer, az Ozoana adta meg azt, amit annyira kerestem.

Hatékony testtartás-kontroll, mely segít mind a hétköznapi mozgásokban,mind sportolás közben megtartani testünk egészséget adó íveit, “talptól-tetőig”. Az Ozoana-módszerrel napi szinten tapasztalom az életminőségem javulását, a valódi külső-belsőtartás megélésének áldásos hatásait. Ezt szeretném megosztani a velem gyakorlókkal.