Izületi problémákkal küzdesz?

Érdekel, hogy egyes ízületi fájdalmaidtól miért nem tudsz megszabadulni? Szeretnéd tudni mi állhat a hátterükben?

Lehet, hogy olyan mozgási szokásod van, ami akaratlanul is életben tartja ezt a problémát. De az is lehet, hogy van valamilyen “rejtett” vagy nyilvánvaló lábproblémád, amely kóros folyamatokat indíthat el vagy tarthat fenn.

Érdekel, hogy hogyan lehet megelőzni a negatív folyamatokat, vagy, hogy milyen tendenciákat mutat a tested, melyek később esetleg problémát okozhatnak?

Külön egyéniségek vagyunk

Egyedi adottságokkal, szokásokkal és problémákkal rendelkezünk, és nincs két egyforma eset. A mozgásszervi problémákra nagyon nehéz általános érvényű, mindenkire vonatkozó tanácsot és kezelési módot találni. Sok esetben egy vonalvezető mentén is meg tudjuk oldani a nehézségeinket. Néha viszont csak egy olyan “szemre” van szükség, ami meglátja, hogy hol van konkrétan az Én elakadásom. Ha mozgásszervi problémáid vannak, nem árt a testet teljes egészében, holisztikusan vizsgálni. Ugyanis sok esetben nem az okozó szenved, hanem a leggyengébb láncszem.

Érdemes ezért a fájdalom okát megkeresni, ami sok esetben akár már az alapoknál, a lábakban gyökerezik!

A megértés fél siker, vagy több…

Sok esetben akár már 1 helytelen mozgásminta felismerése és kiiktatása is enyhülést vagy megoldást jelenthet!

Ha szeretnél tisztábban látni a benned zajló mozgástani folyamatokkal, akkor foglalj most időpontot egy láb- és testtartás vizsgálatra és tanácsadásra. Egy ilyen vizsgálat során olyan sok hasznos információra derülhet fény, ami akár már másnap is alkalmazható, és segíthet megszabadulni a problémáidtól.

Hogy ki fog neked segíteni ebben?

Dr. Heitz Anikó

Az Ozoana Testtartásjavító Módszertan egyik kidolgozója, és vezető trénere.

Végzettségeit tekintve alternatív mozgásterapeuta, szakgyógyszerész, jógaoktató, önismereti tréner és life coach.

Az elmúlt évek során több száz ember egészségügyi állapotának javulása köszönhető az általa kidolgozott technikák alkalmazásának, különösen a láb problémáinak területén.

Saját érintettség miatt szívügye a láb stabilitásának és rugalmasságának visszaállítása. Ugyanis ennek hiánya áll a legtöbb lábprobléma hátterében.

Ha jelentkezni szeretnél tanácsadásra, vagy valamilyen kérdés foglalkoztat ezzel kapcsolatban, akkor Dr. Heitz Anikó várja a hívásodat a következő telefonszámon:

+36 70 3824324