anita.lukacs@ozoana.hu

+30 478 0067

Végzettségemet tekintve nemzetközi közgazdász vagyok, a tanulmányaim befejezését követően viszont tisztán láttam magam előtt, hogy az egészségügyben szeretnék dolgozni. Így csatlakoztam 2006-ban az ortézis gyártó családi vállalkozásunkhoz, ahol jelenleg is vezető szerepet töltök be.

Gyerekkorom óta emberközpontú vagyok, aki sosem áll meg a fejlődés útján és folyamatosan azon munkálkodok, hogy egyre többet tudjak adni a hozzám fordulóknak.

Okleveles természetgyógyászként és egészségügyi tanácsadóként a mozgásszervrendszeri rehabilitáció és a táplálkozási tanácsadás lett a szakterületem.

Azt már korán felismertem, hogy ha a mozgásszervrendszeri problémákat tekintve időben beavatkoznánk, a deformációk és egyes degeneratív elváltozások sok esetben megelőzhetők lennének, vagy súlyosságuk nem lenne olyan nagymértékű, amilyenekkel nap, mint nap találkozok a munkám során.

Nem tudtam belenyugodni, hogy már csak a végső esetre tudok megoldást kínálni, vagyis hogy a pácienseim megváltozott (leromlott) egészségügyi állapota elviselhetőbbé váljon. Ezért évek óta képzem magam, hogy valódi megoldással tudjak szolgálni azok számára, akik egyre javuló életminőségben szeretnének élni!

Számos képzés tudásanyagát ötvözöm munkám során, mely az Ozoana Method-dal teljesedett ki és végtelenül nagy örömömmel tölt el, hogy elhozhatom Nektek ezt a valóban HATÉKONY módszert, amely igazi áttörés a mozgásoktatásban!

A módszer gyakorlása során garantáltan mély önismereti utazásra teszel szert mind testi, mind lelki, mind szellemi vonatkozásban, ezért készülj fel, hogy innentől kezdve az életed felfelé ível! Az irányítás a Te kezedben van! Örömömmel tölt el, hogy vezethetlek benne!