emese.onozo [@] ozoana.hu

+36 30 911 4522

Térj vissza a természetes létezésedhez!

Nem azt az életet éljük, amire ki lettünk találva. A testünk jóval több sétára, futása, erőfeszítésre alkalmas. Az emberek 100 évvel ez előtt még sokkal erősebbek, edzettebbek voltak. Mi elkényelmesedtünk.

A célom fizikai – mentális – érzelmi szinten is erősödni, a hozzám érkezőknek is ezt a tréninget tudom adni az óra kereteihez mérten személyre szabottan. Hiszen „a test mindig kéznél van, és nem hazudik, megmutatja mi a pillanatnyi valóságom.”

Kádár Zoltánra 2012-ben találtam hatha jóga oktatóképzés keretén belül, amikor Papp Józsival oktattak. Azóta is folyamatosan követem a tanításaikat, mert hiteles, alapos és folyamatosan törekvő embereknek és szakembereknek tartom őket. Hálás vagyok a találkozásért.

Az Ozoana rendszer Kádár Zoltán és dr. Heitz Anikó együttgondolkodásából alakult ki és lett ilyen letisztult, logikusan felépített, yin és yang. Amikor először találkoztam a letisztultságával, azt gondoltam, hogy bárcsak 10 évvel ez előtt találkoztam volna vele! Imádom a logikusan, lépésről-lépésre felépített, érthető és működő rendszereket.

Gyere, edzd ki az ideális testtartásod, hogy megőrizd az egészséged! Ha nincs fájdalmad, akkor azt tudom megmutatni, hogy hogyan érhetsz el életminőség javulást akár csak egy-egy szempont tudatos beépítésével az életedbe. Meggyőződésem, hogy mindenkinek tud adni ez a rendszer.