erika.dozsa@ozoana.hu

+36 20 427 7543

Az egészség gazdagság, a nyugodt elme boldogság.

Sz.V. Devananda

Általános ápoló és asszisztens végzettségem után 1990-ben óvodapedagógus, majd öt évvel később drámapedagógus diplomát szereztem.

32 éve dolgozom óvodapedagógusként.

Életemben mindig kiemelt helyet foglalt el a mozgás, fejlesztő hatását ismerve pedig elengedhetetlennek tartom már kora gyermekkortól.

A jóga filozófiával és az ászanákkal – Kádár Zoltán tanításaival – 12 éve ismerkedtem meg. Azóta is lelkes hallgatója és gyakorlója vagyok.

A jóga számomra ÚT önmagam felé.

2016-ban Hatha Jóga oktató tanfolyamon szereztem oklevelet. Azóta is folyamatosan a Dharma és az Amanaszka Szádhana képzésen veszek részt.

Akár pedagógusként, akár jógaoktatóként egy cél vezérelt, hogy segítsek a rám bízott gyermekeknek, illetve a hozzám bizalommal forduló felnőtteknek egyaránt.

A mai kor emberének (felnőtt, kamasz, gyermek) nagy százaléka szenved mozgásszervi fájdalmaktól a rossz szokásokból, életvitelből kialakult elváltozások miatt. Mint tudjuk „a használat meghatározza a struktúrát (a testet), ahogy használod olyanná válik!” /Kádár Zoltán/

Az Ozoana Method ezekre nyújt hatékony megoldást.

Saját magamon tapasztalom jótékony hatását, s ezt szeretném megosztani mindazokkal, akik változtatni akarnak a struktúrán, segítséget igényelnek vagy megelőzésként a problémák elé szeretnének menni.