Dharma program – Találd meg a saját kisugárzásod és ragyogj!

A Dharma programot Novemberben újra ONLINE folytatjuk. Az új érdeklődőket is szeretettel várjuk! 

Ha kicsit mélyebben is érdekel a jóga és filozófiája, akkor csatlakozz a programhoz!

Témánk: Hogyan lehetsz “vonzó”? Találd meg a saját kisugárzásod és ragyogj!

A naplementekor táncoló nőnek gyönyörű lelke van.

Minden molekula rezgőmozgást végez. Minden élőlénynek van kisugárzása. Ez határozza meg a vonzását és a taszítását is. A Náda jóga tudománya a rezgéseink hangolásával foglalkozik. Mindanyiunknak van egy saját ideális rezgése. Ugyanakkor a sikerek és sikertelenségek elhangolhatnak minket, aminek a következménye, hogy szenvedést vonzhatunk a boldogság helyett. Amikor megtalálod az ideális rezgésed, az bevonz az életfeladatodba. Ez azért is hasznos, mert erre vagy méretezve. Olyan érzés mint a ruha, amikor pont jó Rád. Ezt a képességet hangok rezegtetésével lehet előhívni. Ugyanakkor, amit keresünk, az a para hang. Ez a fülünk által nem hallható. Ennek így is kell lennie, mivel a kisugárzáshoz nem kell hangot kiadni. Ezen a tulajdonságunkon fogunk hangolni, és átnézzük a 6 kincset (Sat sampati), ami ide vezet.

Általános tudnivalók a Dharma programról:

✨ A nap tematikájában szerepel: előadás az említett témában, ászana gyakorlás, jóga nidra és egyéb meglepetések a “rezgések” világából.

✨ Online facebook “élő” időpont : 2020.11.14. Szombat 9:00-16:00. Csatlakozáshoz szükséges tudnivalókat a “Jelentkezem” gomb megnyomása után email-ben küldünk Neked.

✨ NEM tudsz lemaradni!! 🙂 A Dharma anyaga 1 hónapig elérhető, ezért utólag is csatlakozhatsz! Ha nincs Facebook fiókod, kérlek jelezd, mert dolgozunk az egyéb csatlakozási lehetőségeken is.

Ára: 10 000 Ft 6000 Ft


Jelentkezési űrlap