irisz.tolgyesi@ozoana.hu

+36 30 983 6893

Tölgyesi Írisz vagyok, 9 éve oktatok jógát. Számomra a jóga egy életmód, egy tudatállapot. A szőnyegen történő gyakorlás nem választható szét a mindennapi tevékenységektől, ahogy hozzáállunk a világhoz, levegőt veszünk, ülünk, sétálunk vagy várakozunk a villamosmegállóban. 

Pályafutásomat hatha jóga oktatóként kezdtem, 7 éven át dolgoztam Kádár Zoltán asszisztenseként. Jelenleg az ELTE – Beacon tanítok jógát. 

Időközben gerinc specifikus és eszközös jógával, valamint irodai jógával kezdtem foglalkozni, mert úgy gondolom, az átlag emberek számára ezek az irányzatok nyújtják a legnagyobb segítséget. A jóga nem a tökéletes állóspárgáról szól, hanem az egész-ség-ről, a tudatosságról és az önmagunk szeretetéről, elfogadásáról. Ha ismerem a testem, erősségeivel és gyengeségeivel együtt, akkor tudom, mire van szüksége, hogy ép és egészséges legyen.

Régóta kerestem egy olyan módszert, amihez nem kellenek különleges adottságok, mégis látványos és maradandó eredmények érhetők el a gyakorlással. Az Ozoana módszerben megtaláltam azt a mozgásrendszert, ami minden ember számára elsajátítható és beépíthető a mindennapokba. 

Nagyszerűségét azonnal a saját bőrömön tapasztaltam, hiszen én magam is fájdalommal járó gerincferdüléssel élek. 3 gyakorlás után úgy éreztem, mintha kicseréltek volna, ezért a legjobb szívvel ajánlom mindenkinek! Óráimon a legjobb tudásom szerint tanítok, minden részletre figyelek, pontos, precíz instrukciókat adok. Szeretettel várok mindenkit, aki heti 1-2 alkalommal és napi 15 percben szeretné megajándékozni magát az Ozoana módszer élvezetes gyakorlatsoraival! 🙂