Lispeszentadorjáni Ozoana Jógatábor

“Ma úgy vagyok, hogy jól vagyok…!”

2021.06.30 – 07.04 -ig.

Mitől függ, hogy hogy vagyok?

Napfény, tiszta levegő, tiszta víz, élő étel, böjt, mozgás, pihenés, jó testtartás, meditáció, személyiségfejlesztés, ölelés, szerelem…

Az utóbbihoz hozz magaddal valakit, ha gondolod – a többit tudjuk biztosítani!;)

A felsorolt tényezők nagymértékben befolyásolják testi, lelki, szellemi egészségünket és segítenek a felhalmozódott stressz kivezetésben. Az immunrendszerünk az elmúlt időszakban óriási kihívások elé lett állítva, nem csak fizikai szempontból. Az aggódás, a traumák, a félelem legyengíti a szervezet védekező képességét és “levegőssé” tehetett. Ideje földelnünk.

Végre egy hely, ahol újratöltheted az energiatartalékaidat! Beindítjuk a vitalitásgenerátorokat és kapcsolódunk az elemekkel!!:)

Mire számíthatsz: 

Az eddigi bezártság kompenzálására többet fogunk a természetben is gyakorolni. Fű, fa, föld, napfény, víz, levegő. Ha csak elképzeled, már jobban leszel…:)

Programok: Gyakorlás (ászana, pránajáma, jóganidra, mantra), előadás, személyiségfejlesztés, túrázás, kerékpártúra, fürdőzés, ének, kapcsolódás magunkkal és környezetünkkel, egész napos programok.

A tábor tematikája az eddigiekhez hasonlóan gyakorláscentrikus!

Vízitúra: a tavalyi nagy sikerre való tekintettel szerdán újra kezdhetsz vízitúrával! Egyöntetű vélemény, hogy felejthetetlen élmény volt! Volt, aki a vízben megszabadult régi személyazonosságától (ugyanis elúszott a személyi igazolványa…:)).

Aki nem szeretne első nap vizeskedni, csütörtök reggel is csatlakozhat a programhoz.

Gyerekek

Ebben az évben újra várjuk szeretettel a gyerekeket is! A szállásadóink csodálatos programokat szerveznek nekik, amíg mi szülők gyakorlunk. Kerékpártúra, vadaspark látogatás, érzelmi intelligencia fejlesztő, képességfejlesztő- és csapatjátékok, stb. Természetesen egy kis mozgásfejlesztés sem maradhat ki.:)

6 év alatti gyermekek mellé kérjük, hogy kísérőt biztosítsatok! (Biciklitúrák, és a hosszabb séták lehet, hogy megterhelőek lennének nekik, de az erre való alkalmasság eldöntését megbeszélhetjük. Kérdés esetén hívjatok nyugodtan.)

Részvételi díj:

Elhelyezés Rejtek vendégházban!

  • 4 nap 3 éjszaka: 61.000 Ft Csütörtök reggeli érkezéssel – 12 év alatti gyermek: 51.000 Ft
  • 5 nap 4 éjszaka: 77.000 Ft Vízitúrával szerdai érkezéssel – 12 év alatti gyermek: 66.000 Ft

Az ár tartalmazza a teljes ellátást, 1 alkalommal bicikli bérlést, és a közös gyakorlást, programokat, túrákat. Esetleges többszöri bicikli használatért, vagy szabadon választott belépőjegy köteles programokért fizetnünk kell.

Kedvezmények

  1. ) Nagycsaládos kedvezmény: ha egy háztartásból 3 vagy több fő érkezik, a 3. fő (illetve a 4-5. is) a kisebb értékű teljesárú díjak árából 10% kedvezményt kap.

2.) 6 év alatti gyermek ára (ha nem vesz részt a közös gyermek programokon, hanem kísérővel érkezik)

  • 3 éves korig ingyenes
  • 4 nap 3 éjszaka: 31.000 Ft
  • 5 nap 4 éjszaka: 40.000 Ft

3.) Kísérő felnőtt, aki nem vesz részt a gyakorlásokon

  • 4 nap 3 éjszaka: 40.000 Ft
  • 3 nap 4 éjszaka: 51.000 Ft

A kedvezmények össze nem vonhatóak!

Tudnivalók

Oktatók: Kádár Zoltán és dr. Heitz Anikó

Jelentkezési határidő: Június 25., ha korábban nem telik be a táborhely kapacitása. (Mivel ez egy kis panzió, a befogadóképessége limitált. Vigyázz, le ne maradj, mert már nincs sok hely!:))

Helyfoglalás díja: 20.000 Ft, amelyet a jelentkezéssel egy időben kell megfizetni.

Helyszín: Rejtek Vendégház: Lispeszentadorján, Kossuth Lajos utca 44.

Étkezés: Az első étkezés június 30-án ebéd, az utolsó július 4-én ebéd.

        Vegetáriánus teljes ellátás.

Ebben a táborban napi 500 Ft felár ellenében speciális étrendet is tudnak szállásadóink biztosítani (laktóz-, glutén-, stb. mentes).

A program kezdete: elhelyezkedés: 06.30-án (szerdán) 11:00-12:00-ig, illetve csütörtöki érkezés esetén 07.01-jén 8:30-9:30 között. Táborzárás: 07.04 -én (vasárnap) 15:00. 

Mit hozz magaddal:  jóga matrac, segédeszközök, gyakorlóruha, füzet és írószerek, pléd és kispárna a relaxációhoz, fürdőzéshez és túrázáshoz felszerelés, pléd kinti használatra is.

További információ: Kádár Zoltán: 20/2460811, Heitz Anikó: 70/3824324, info@ozoana.hu

Jelentkezés: az oldal alján található jelentkezési űrlap kitöltésével

“Ma úgy vagyok, hogy jól vagyok…!” Jazz+Az

 Az életben néha kell egy kis szünet. Olyan szünet, amikor megállítjuk a tevékenységünket, kikapcsolódunk a terheink alól. A kikapcsolódás után megújult erővel tudjuk megvalósítani céljainkat! 

Ha kellemes és szép környezetben szeretnél pihenni, és dolgozni külső és belső harmóniádért, akkor gyere velünk táborozni!

Szeretettel várunk:

– Kádár Zoltán és  dr. Heitz Anikó-

OM Shánti (Béke veled)