gyula.kun [@] ozoana.hu

+36 20 575 8191

Kun Gyula vagyok, eredeti végzettségemet tekintve Informatikus.

Nos, innen jogos a kérdés, honnan a találkozás egy tartásjavító módszerrel? 🙂

Közel 2 éve találkoztam az Ozoana alapjaival. 

Az elmúlt -megközelítőleg- húsz év irodai munka után számomra fontossá vált annak újragondolása, hogy a mindennapi ülőmunka miként hat ki nem csak a fizikumomra, de a lelki-szellemi jól-létemre is. A hát- és vállfájás, az előre hajlás fájó nehézkessége mutatta az utat egy miden szempontból újragondolt létforma felé. Érdekelt, milyen -korábban fel nem ismert – módokon járulok hozzá a fájdalmaim kialakulásához, és vajon milyen, könnyen elsajátítható megoldással tudok változtatni?

Új egyensúlyt kerestem, amiben megszüntethetőek a napi szokásokból – iróasztal előtti és autóban való több órai ülés – eredő fájdalmak. Az egyensúlyt és a fizikai-érzelmi felszabadulást pedig a számomra biztos alapokon nyugvó Ozona módszer alkalmazása hozta el.

Egy új tartás kialakítása az alapok rendbetételével kezdődik, és az együttműködésre tervezett részek újra összhangba hozásával folytatódik. 

A tudatos védelmi pontok ismeretével számomra az Ozoana külső és belső tartást adott. Megtapasztaltam, ahogy a gyakorlatokat végzem, úgy érzem magam minden téren jobban és magabiztosabban. A testi és érzelmi-gondolati világunk oda-vissza hatnak egymásra.


Ha Te is szeretnél az életed főhőse lenni újra, ha szeretnél tudatosan és megértéssel választ adni a tested jelzéseire, várlak szeretettel az óráimon!