emmy.konert@ozoana.hu

+36 30 335 8848

„A változás titka, hogy minden energiádat egy dologra irányítsd, még pedig nem a régi lerombolására, hanem az új felépítésére.” –  Socrates

Nagy örömmel tölt el, hogy Ozoana oktatóként erősíthetem ezt a csapatot és lehetőségem nyílik érdeklődőket fogadni óráimon.

Miért ajánlom Neked az Ozoana módszert?

Mert egy olyan életmegújító módszerről van szó, amely rávilágít az esetleges testtartásbéli rossz szokásaidra, megértést nyújt az abból fakadó problémáidra és fájdalmaidra, valamint hatásos megoldásokat kínál neked ezek javítására.

Ez a módszer nekem is megváltoztatta az életemet!

Az én utam a jógán keresztül vezetett ide. Az első pillanattól kezdve nagy szerelmemmé vált számomra a jóga és ahogy egyre jobban építettem bele a fizikai gyakorlatokat a mindennapjaimba, rá kellett jönnöm arra, hogy nem voltam teljesen tudtában a helyes testtartás fontos alapjainak. Ugyan jó szándékkal és teljes odaadással végeztem a gyakorlatokat, de a néha helytelenül begyakorolt mozdulatokból idővel sajnos fájdalmak és sérülések alakultak ki. Nagyon hálás vagyok, hogy egy olyan tanítóhoz vezetett az utam, aki felbecsülhetetlen tudást birtokol és akinek köszönhetően ezt a módszert most hozzád is közelebb hozhatom. Ahogy teltek a hónapok és évek, azt vettem észre magamon, hogy a tanításai nem csak a jógagyakorlásomra, hanem a mindennapi testtartásomra is erőteljesen kihatnak és egy új, sokkal tudatosabb életérzést adnak.

Tehát a rossz testtartásbéli szokások változtathatók és az ebből fakadó fájdalmak elkerülhetők!

Tarts velünk, és csatlakozz óráimhoz Óbudán a Feelwell Centrumban, amely a Fő tértől, a Szentlélek tértől és a Flórián tértől pár lépésre található, így tömegközlekedéssel és autóval egyaránt nagyon könnyen megközelíthető. A H5-ös Hév, valamint az 1-es villamos és számos buszjárat megállói a közelben vannak, illetve számtalan parkolási lehetőség is található a környéken.

Pontos cím: Feelwell Centrum, Budapest 3. kerület, Laktanya utca 4., 1033 Budapest

Hozz magaddal kényelmes ruhát a gyakorláshoz.

Öltöző és zuhanyzó lehetőség van a Centrumban.

További kérdéseidre szívesen válaszolok telefonon vagy akár e-mailben is.

Telefon: +36 30 / 266-9667

Email: emmykonert@yahoo.com