A mozgásterápia legújabb lehetőségei – Fókuszban a láb

INGYENES ELŐADÁS – 2022.02.19. Szombat – 19:00

Te is szeretnél teljesértékű életet élni, de a fájdalom már néha megakadályoz ebben?

Érdekel, mi zajlik benned, és hova fog vezetni ez a folyamat?

Hiszel abban, hogy még Neked is lehet beleszólásod a lábad sorsának végkimenetelébe?

Akkor jó helyen jársz, az ingyenes előadás Neked szól!

Miről lesz szó?

  1. Titok# Mi áll a láb fájdalmainak hátterében?
  2. Titok# Milyen következményei lehetnek, ha tartósan áll fenn egy lábprobléma? Milyen más mozgásszervi vagy egyéb panaszok merülhetnek fel ebben az esetben?
  3. Titok# Mi akasztja el a gyógyulás folyamatát?
  4. Titok# Hogyan kerülhető el a műtét?
  5. Titok# Hogyan lehet a tüneti kezelések helyett hosszú távon megoldani a láb- és egyéb mozgásszervi problémákat? A 3M módszer.
  6. Titok# Mit tehetsz Te magadért? Egyéni specialitások.

A foglalás után email-ben kapod meg a zoom linket, amivel szombaton csatlakozhatsz az előadáshoz.

Előadó

dr. Heitz Anikó

Anikó az Ozoana Testtartásjavító Módszertan egyik kidolgozója, és vezető trénere. Végzettségeit tekintve alternatív mozgásterapeuta, szakgyógyszerész, jógaoktató, önismereti tréner és life coach. Az elmúlt évek során több száz ember egészségügyi állapotának javulása köszönhető az általa kidolgozott technikák alkalmazásának, különösen a láb problémáinak területén. Saját érintettség miatt szívügye a láb stabilitásának és rugalmasságának visszaállítása. Ugyanis ennek hiánya áll a legtöbb lábprobléma hátterében. Csodálatos állapotjavulásoknak és gyógyulásoknak lehetett szemtanúja.

” Hiszem azt, hogy minden probléma mögött van egy gyökérok, ami nem biztos, hogy első ránézésre nyilvánvaló. Ha azt van türelmünk megkeresni és megszüntetni, már az egyik legnagyobb lépést megtettük a gyógyulás felé. Persze, nem mindig tudjuk a hogyant, de akkor elkezdhetünk olyan szakemberek után kutatni, akik értik, mi zajlik bennünk.

A mozgásterápiák megismerésének útjára a saját fájdalmaim tereltek, amit ma már egyáltalán nem bánok. Kitűnő szakemberekkel találkozhattam, dolgozhattam és tanulhattam tőlük. Sok kérdésemre viszont a testemen való munkálkodás adta meg a választ. A saját tapasztalat hozzájárul, hogy könnyebben belelássak mások helyzetébe is.

Tudom, hogy Te is úton vagy, és minél kitartóbban keresel, annál több választ fogsz kapni.

Ha nekem sikerült felszámolni évtizedes fájdalmakat, akkor Te is képes vagy rá! Viszont megértés nélkül nem tud elkezdődni a folyamat. Ezért állítottam össze ezt az előadást. Hogy nem köztudott összefüggések tisztázásával segítsen elindulni Neked is a javulás útján. Ha ez a célod, tarts velünk és csatlakozz az ingyenes programhoz.”